Nano Keramisk Coating

Certificeret Coating Center i Odense
Bliv Klogere på servicen Nano Keramisk Coating

Kom i kontakt med en ekspert i dag

Udforsk fordelene ved Keramisk Coating

Fordele ved Keramisk Coating ved AC Detailing

Vores priser

Vælg mellem 3 pakker

Basis polering / salgspolering

Fra 2395

kr.

Nye biler under
km. 12000

Mest populær

3 års Coating

Fra 3495

kr.

Brugte biler over
km. 12000

5 års coating fra

Fra 5495

kr.

UDTALELSER

Det siger vores kunder om servicen Nano Keramisk Coating

Lars J Friis
Læs mere
Har lige hentet min Rav 4 hos dig, og nøj den står godt nok skarpt og total fin over alt, virkelig godt arbejde, og super flot resultat. Vil bestemt anbefale AC Detailing til andre…👍🏻
Michele Bartel
Læs mere
Waoo siger jeg bare hold nu op min bil blev ligesom ny igen, han er super dygtig og sikke en service kan klart anbefales herfra.
Martin Pedersen
Læs mere
Super Service, super professionel arbejde og ikke mindst,super rar mand 😁💪🏻 så vil helt klart anbefale det til Andre 🏎 Så 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.
Wael Abdalla
Læs mere
Kan varmt anbefaledes service og aftale i top💪😊
Susan Nielsen
Læs mere
Jeg har lige fået min nye Tesla Y retur fra AC Detailing og jeg er meget tilfreds. Livslang keramisk Coating samt fælge + glas og sæde rens med overflade behandling. Kanon Godt stykke arbejde. Jeg kan varmt anbefale dem og kommer gerne tilbage. Susan og Jesper
Mohammad Chini
Læs mere
Min BMW var forbi, og den står knivskarpt trods de 250k den har kørt, kan 100% anbefales, super venlig medarbejder der udføre deres arbejde til perfektion👌
Michael Bøgelund
Læs mere
Super god service og bilen blev lige så flot som ny, og bedre beskyttet 😉
Hellen Nguyen
Læs mere
Kan varmt anbefale AC detailing til enhver. Man kommer derfra med en følelse af en ny bil.
Carsten B. Dolleris
Læs mere
Superflot arbejde udført af Abed. Den står flottere end som ny🤩 Udover at han er rigtig dygtig, så er han også både rar og tillidsfuld. Kan kun gi min varmeste anbefaling👍
Michael Blichfeldt
Læs mere
Har lige min nye bil keramisk coating samt vinduer og følger ,ser super ud
U Lassen
Læs mere
Alt som aftalt og til tiden! Bilen er bare flot, står knivskarpt. Alle pengene værd, høflig og rar betjening.
U Lassen
Læs mere
Alt som aftalt og til tiden! Bilen er bare flot, står knivskarpt. Alle pengene værd, høflig og rar betjening.
Tidligere
Næste
få et uforpligtende tilbud

Kontakt os her og modtag et uforpligtende tilbud

Keramisk Beskyttelse til dit køretøj

Premium Coating tjenester

Hos AC Detailing tilbyder vi professionel coating af biler i premium-klassen for dig, der går op i din bil, og som ønsker, at den altid tager sig ud fra sin bedste side både indvendigt og udvendigt.

Arbejdet med Nano-coating af din bil foregår hos os i Odense, og vi er derfor et populært valg blandt kunder, der kommer fra Odense og trekantsområdet samt fra hele det øvrige Fyn.

Hvornår anbefaler vi vores coating

Inden coatingen påføres er det vigtigt at lakken er fri for ridser og skræmmer samt at den er grundig afrenset. Dette sikrer den maksimale beskyttelse samt giver coatingen en længere levetid.

Vi anbefaler derfor altid at få coatet bilen så tidligt som muligt, så du beskytter den bedst muligt. Hvis du har en brugt bil bør lakken poleres og coatingen herefter påføres.

Til Tesla ejere

Coating af Teslaer er rigtig populært, og det er der en grund til. Lakken på en Tesla er ekstrem blød, og derfor meget sårbar overfor skrammer og ridser. Når man coater en sårbar lak, så ligger man et beskyttelses lag, som gør den mere modstanddygtig. Det giver også en smuk glans, til lakken.

Til lyse kabiner

Vi kan også coate dit interiør. Specielt dette anbefales hvis man har en lysere kabine, og gerne vil beskytte den. Den hydrofobiske effekt sikrer at interiøret er beskyttet mod pletter, plamager og andre gener. Hvis du f.eks. spilder en kop kaffe vil det være utrolig nemt, at tørre det op, og ingen pletter efterlade.

Keramisk Coating

Når du afleverer din bil til Keramisk Coating på vores værksted i Odense, stiller vi en lånebil til rådighed for dig – helt kvit og frit. Det eneste du skal betale er det brændstof du bruger.
Bliv Klogere på servicen Nano Keramisk Coating

Kom i kontakt med en ekspert i dag