Premium Keramisk Coating I Odense

Vi giver dig altid 100% tilfredshedsgaranti!
- Er du ikke tilfreds, giver vi pengene tilbage
Beskyttelse og forbedring garanteret

Langtidsholdbar keramisk coating

Certificeret Coating Center
- med over 12års erfaring

Udfyld formularen og så vender vi tilbage
UDTALELSER

Hvad siger kunderne?

Frederik Jensen
Læs mere
Fantastisk godt stykke arbejde på mine nye blå Tesla Model 3. Bilen bliver gjort exceptionel flot ren og lakken står kniv skarpt, ikke et øje tørt. Kan kun varmt anbefales!! Fik også lidt hjælp til at fjerne en lille plet på mit interiør, super rar og flink fyr.
Carsten B. Dolleris
Læs mere
Superflot arbejde udført af Abed. Den står flottere end som ny🤩 Udover at han er rigtig dygtig, så er han også både rar og tillidsfuld. Kan kun gi min varmeste anbefaling👍
Lars J Friis
Læs mere
Har lige hentet min Rav 4 hos dig, og nøj den står godt nok skarpt og total fin over alt, virkelig godt arbejde, og super flot resultat. Vil bestemt anbefale AC Detailing til andre…👍🏻
Michele Bartel
Læs mere
Waoo siger jeg bare hold nu op min bil blev ligesom ny igen, han er super dygtig og sikke en service kan klart anbefales herfra.
U Lassen
Læs mere
Alt som aftalt og til tiden! Bilen er bare flot, står knivskarpt. Alle pengene værd, høflig og rar betjening.
Victor Buhl
Læs mere
Blev anbefalet AC detailing af anden virksomhed, jeg tidligere har handlet biltilbehør ved af flere omgange. Udfyldte en formular på hjemmesiden og blev kontaktet dagen efter. Super, super fint resultat af 3-trins polering og keramisk coating til en skarp pris. Klar anbefaling herfra.
Wael Abdalla
Læs mere
Kan varmt anbefaledes service og aftale i top💪😊
Martin Pedersen
Læs mere
Super Service, super professionel arbejde og ikke mindst,super rar mand 😁💪🏻 så vil helt klart anbefale det til Andre 🏎 Så 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.
Susan Nielsen
Læs mere
Jeg har lige fået min nye Tesla Y retur fra AC Detailing og jeg er meget tilfreds. Livslang keramisk Coating samt fælge + glas og sæde rens med overflade behandling. Kanon Godt stykke arbejde. Jeg kan varmt anbefale dem og kommer gerne tilbage. Susan og Jesper
Mohammad Chini
Læs mere
Min BMW var forbi, og den står knivskarpt trods de 250k den har kørt, kan 100% anbefales, super venlig medarbejder der udføre deres arbejde til perfektion👌
Michael Bøgelund
Læs mere
Super god service og bilen blev lige så flot som ny, og bedre beskyttet 😉
Hellen Nguyen
Læs mere
Kan varmt anbefale AC detailing til enhver. Man kommer derfra med en følelse af en ny bil.
Michael Blichfeldt
Læs mere
Har lige min nye bil keramisk coating samt vinduer og følger ,ser super ud
Tidligere
Næste
Vores priser

Priser på Keramisk Coating

Hos AC Detailing har vi gjort det nemt og overskugeligt. Vores priser afspejler alderen på din bil, som gør at vi ved hvilken lak, vi skal arbejde med. Find din bil udfra dine kørte kilometer her, og kontakt os herunder for at uforpligtende tilbud.
100% Tilfredshedsgaranti
- Er du ikke tilfreds giver vi pengene tilbage

Nye biler under

km. 12.000

5 års coating fra

4495

kr.

Brugte biler over

km. 12.000

5 års coating fra

5495

kr.

Udforsk fordelene ved Keramisk Coating

Hvornår anbefaler vi vores coating af din bil?

Inden coatingen påføres er det vigtigt at lakken er fri for ridser og skræmmer samt at den er grundig afrenset. Dette sikrer den maksimale beskyttelse samt giver coatingen en længere levetid.

Vi anbefaler derfor altid at få coatet bilen så tidligt som muligt, så du beskytter den bedst muligt. Hvis du har en brugt bil bør lakken poleres og coatingen herefter påføres.

Coating af Teslaer

Coating af Teslaer er rigtig populært, og det er der en grund til. Lakken på en Tesla er ekstrem blød, og derfor meget sårbar overfor skrammer og ridser. Når man coater en sårbar lak, så ligger man et beskyttelses lag, som gør den mere modstanddygtig. Det giver også en smuk glans, til lakken.

Til lyse kabiner

Vi kan også coate dit interiør. Specielt dette anbefales hvis man har en lysere kabine, og gerne vil beskytte den. Den hydrofobiske effekt sikrer at interiøret er beskyttet mod pletter, plamager og andre gener. Hvis du f.eks. spilder en kop kaffe vil det være utrolig nemt, at tørre det op, og ingen pletter efterlade.

Fordele ved Keramisk Coating ved AC Detailing

Beskyttelse og forbedring garanteret

Vi leverer skræddersyede keramiske belægningsløsninger

Sammen finder vi den helt rigtige løsning for dig; den keramiske coating, der passer dine behov samt i hvilket omfang du ønsker bilens øvrige overflader beskyttet, herunder bl.a. glas, hjul og trim.

Keramisk coating er ikke alene for beskyttelsen men også for at maksimere dens udseende og holdbarhed så længe som muligt.

Keramisk Beskyttelse til dit køretøj

Premium Coating tjenester

Hos AC Detailing tilbyder vi professionel coating af biler i premium-klassen for dig, der går op i din bil, og som ønsker, at den altid tager sig ud fra sin bedste side både indvendigt og udvendigt.

Arbejdet med Nano-coating af din bil foregår hos os i Odense, og vi er derfor et populært valg blandt kunder, der kommer fra Odense og trekantsområdet samt fra hele det øvrige Fyn.

CERTIFICERET COATING CENTER

Keramisk Coating

Når du afleverer din bil til Keramisk Coating på vores værksted i Odense, stiller vi en lånebil til rådighed for dig – helt kvit og frit. Det eneste du skal betale er det brændstof du bruger.
få et uforpligtende tilbud
Eller...
Du kan også ringe til os på - 50 41 87 12