Polering

Hjem / Polering
UDTALELSER

Hvad de siger

Lars J Friis
Læs mere
Har lige hentet min Rav 4 hos dig, og nøj den står godt nok skarpt og total fin over alt, virkelig godt arbejde, og super flot resultat. Vil bestemt anbefale AC Detailing til andre…👍🏻
Michele Bartel
Læs mere
Waoo siger jeg bare hold nu op min bil blev ligesom ny igen, han er super dygtig og sikke en service kan klart anbefales herfra.
Martin Pedersen
Læs mere
Super Service, super professionel arbejde og ikke mindst,super rar mand 😁💪🏻 så vil helt klart anbefale det til Andre 🏎 Så 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.
Wael Abdalla
Læs mere
Kan varmt anbefaledes service og aftale i top💪😊
Susan Nielsen
Læs mere
Jeg har lige fået min nye Tesla Y retur fra AC Detailing og jeg er meget tilfreds. Livslang keramisk Coating samt fælge + glas og sæde rens med overflade behandling. Kanon Godt stykke arbejde. Jeg kan varmt anbefale dem og kommer gerne tilbage. Susan og Jesper
Mohammad Chini
Læs mere
Min BMW var forbi, og den står knivskarpt trods de 250k den har kørt, kan 100% anbefales, super venlig medarbejder der udføre deres arbejde til perfektion👌
Michael Bøgelund
Læs mere
Super god service og bilen blev lige så flot som ny, og bedre beskyttet 😉
Hellen Nguyen
Læs mere
Kan varmt anbefale AC detailing til enhver. Man kommer derfra med en følelse af en ny bil.
Carsten B. Dolleris
Læs mere
Superflot arbejde udført af Abed. Den står flottere end som ny🤩 Udover at han er rigtig dygtig, så er han også både rar og tillidsfuld. Kan kun gi min varmeste anbefaling👍
Michael Blichfeldt
Læs mere
Har lige min nye bil keramisk coating samt vinduer og følger ,ser super ud
U Lassen
Læs mere
Alt som aftalt og til tiden! Bilen er bare flot, står knivskarpt. Alle pengene værd, høflig og rar betjening.
U Lassen
Læs mere
Alt som aftalt og til tiden! Bilen er bare flot, står knivskarpt. Alle pengene værd, høflig og rar betjening.
Tidligere
Næste
Det giver mening

Hvorfor bør du polere?

Bilens lak har en tendens til at blive mat og kedelig. Dette kan i de fleste tilfælde reddes med en polering. Ru og ujævne overflader poleres ned, hvorved lakken igen opnår glans og klarhed som da bilen var ny og lakforsegling beskytter, og derved forlænger lakkens levetid. Når bilen er poleret, så vil bilens farve blive endnu mere klar og strålende og farve og dybde vil træde bedre frem. Alle biler påvirkes af solens UV-bestråling, særligt biler uden metallak og her vil en polering af bilen være med til at vedligeholde lakken og glansen. Der kan være kæmpe forskel på biler før og efter en polering.

Mange års erfaring

Har lakken mistet glans?

Så har du brug for en polering. Dette fjerne ridserne, og gør lakken flot og samtidig gør den modtagelig overfor en Nano-Coating. Vi har igennem rigtig mange års erfaring indenfor branchen, tillært os evnen til at polerer din bil i et så højt niveau, at du altid får et perfekt resultat. Hos AC Detailing går vi ikke på kompromis med kvalitet, og vil aldrig gøre det. Vi gør derfor også kun brug af de absolut bedste poleringsmetoder.

Processen bag

Sådan udføres en polering hos AC

Afrensning og vask

Bilen bliver renset og vasket så overfladen er klar til poleringen.

Lakkorrektion udføres

Lakken bliver nu poleret i op til flere trin. Dette fjerner overfladeridserne, og efterlader lakken med en smuk og skinnende glans!

Nano-Coating

Efter en polering har ud en glansfuld lak uden nogle ridser eller andet urenheder. Det gør, at den er ekstra udsat. Derfor anbefaler vi altid, at du efter en polering også forsegler lakken.

5 årsager

Fordele ved en polering:

10% Rabat På Polering

VORES PRISER

Polerings- Og Vokspakker

1-trins polering og voks
4 timer

2000

kr.

2-trins polering og voks
7 timer

3000

kr.

3-trins polering og voks
10 timer

3695

kr.

Få Et Uforpligtende Tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på polering